Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Πάντα υπάρχει μια πρώτη φορα...


Εδώ και πολύ καιρό σκεφτόμουν για ένα blog, αλλα όλο από αναβολή σε αναβολή πήγαινε! Πάντα πίστευα ότι είναι σημαντικό να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου,απλά σκεφτόμουν ποιος θα κάτσει να διαβάσει το δικό μου blog,υπάρχουν τόσα πολλά πλέον....είπα όμως να το δοκιμάσω!
Όπως μου λέει και ένας φίλος μου αν δεν δοκιμάσεις κάτι ποτέ δεν θα καταλάβεις άν άξιζε τον κόπο ή όχι...οπότε είπα να ακολούθήσω τη συμβουλή του (βέβαια θα έπρεπε να είχα κάνει κι άλλα πολλά αν ακολουθούσα πάντα τη συμβουλή του, τουλάχιστον είναι μια αρχή!) και να το κάνω.
Έτσι κι αλλιώς πάντα υπάρχει μια πρώτη φορά....

"Όλα τα ζούμε αμέσως για πρώτη φορά και χωρίς προετοιμασία. Είναι σαν να έμπαινε ένας ηθοποιός στη σκηνή χωρίς ποτέ άλλοτε να έχει κάνει μία πρόβα. Αλλά τι μπορεί να αξίζει η ζωή αν η πρώτη πρόβα της ζωής δεν είνα παρά η ίδια η ζωή;"
Μίλαν Κούντερα "Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι"

5 σχόλια:

Saq είπε...

Μιας και είναι η πρώτη σου ανάρτηση θα κάνω και το πρώτο σχόλιο.
Δεν νομίζω ότι έχει σημασία πόσοι θα διαβάσουν το ιστολόγιό σου αλλά ποιοι. Ώντος υπάρχουν πολλά αλλά είναι πλέον και πολύ οι αναγνώστες. Σημασία για μένα έχει να μπορείς να πεις ελεύθερα αυτό που σκέφτεσαι-κάτι σαν το ημερολόγιο που κρατούν τα παιδιά, αλλά με "ψευδονυμία"- να φύγουν από μέσα σου οι σκέψεις και σιγά σιγά θα βρεθούν αυτοί με τους οποίους θα τις μοιραστείς!

the monkeys είπε...

an kai antallasoume tis apopseis mas kai live,hrthe h wra n tis antallaxoume kai mesw blog!!(dn glitwneis dld n akous thn apopsh mu!!xaxa)
apo ta 3 trela monkeys KALH BLOGARXH!!

lagarto είπε...

@newton:m'ayth th logikh ki egw 3ekinhsa telika to blog...xairomai pou kapoios to diavase...

@monkeys:eyxaristw!!!dystyxws nai,den glitwnw ap'oti vlepw....:DD

Looney Dimitra είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Looney Dimitra είπε...

kali arxi!!
ki elpizo to telos na argisei na erthei oste oloi na apolausoume tis skepseis sou!