Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Βουλή εναντίον 14χρονων μαθητών!!!!


Η επίσκεψη ενός σχολείου στη Βουλή, μια αστυνομικός που τα συνόδευε και μια φόρμα αξιολόγησης που δίνεται κάθε φορά από τους υπεύθυνους της Βουλής για να τη συμπληρώσουν ΑΝΩΝΥΜΑ οι επισκέπτες στάθηκαν η αφορμή για να ξεκινήσει ένα κυνηγητό ανάμεσα σε μαθητές και την αστυνομικό και τη Βουλή. Τι κυνηγητό θα αναρωτηθείτε τώρα και με το δίκιο σας!!!!!!
Όλα άρχισαν όταν στα φύλλα που δόθηκαν στα παιδιά να συμπληρώσουν και να γράψουν την αποψή τους τόσο για την Βουλή, για το πολιτικό σύστημα της χώρας όσο και για την αστυνομικό που τα συνόδευε, μερικά σχόλια δεν ήταν καθολου τιμητικά...τα παιδιά όπως συνήθως έγραψαν την άποψή τους με τον αυθορμητισμό και την ειλικρινεία που τα χαρακτηρίζει!αυτό όμως πείραξε την αστυνομικό, η οποία κατέφυγε στο σχολείο και ζήτησε να μάθει τα ονόματα των μαθητών που κάθε άλλο παρά κολακευτικά σχόλια έγραψαν γι' αυτήν(και με το δίκιο τους απ' ό,τι φαίνεται!)!Φυσικά οι μαθητές τι να πουν;να πουν ποιός έγραψε τι; μα φυσικά και τα περισσότερα παιδιά δεν θα είπαν και τα καλύτερα για αυτό το κωλοσύστημα μέσα στο οποίο ζούμε και που τα έχει μετατρέψει σε ρομποτάκια κάθε μέρα με μόνη διαδρομή τους σπίτι-σχολείο-σπίτι-φροντιστήριο-σπίτι!και αφού οι μαθητές δεν αποκάλυψαν τους "εγκληματίες", η Βουλή προσπάθησε να στείλει τα γραπτά των μαθητών πίσω στο σχολείο για να γίνει γραφολογικός έλεγχος(!!!!!!!!!),έτσι ώστε να αποκαλυφθεί η ταυτότητα των μαθητών που διέπραξαν αυτό το εναντίον στους δημοκρατικούς μας θεσμούς "έγκλημα", να εκφράσουν την άποψή τους!!!! Επιπλέον, απείληθηκε και το 15μελές του σχολείου ότι αν δεν βρεθούν τα ονόματα των μαθητών αυτών τότε θα τους έκοβαν όλες τις εκδρομές!Ευτυχώς, μετά από παρεμβάσεις της τοπικής Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης αλλά και του βουλευτή Τάσου Κουράκη, και υπό την πίεση της δημοσιοποίησής του μετά τις σχετικές καταγγελίες ο σύλλογος καθηγητών έλαβε απόφαση να μη δεχτεί την επιστροφή των γραπτών και πολύ περισσότερο την γραφολογική τους εξέταση.
Αυτό θα πει καθεστώς χούντας!!!αυτή είναι η δημοκρατία που οι κύριοι της κυβέρνησης υπερασπίζονται και λένε ότι εμείς την προσβάλλουμε!
ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του....αν κάποιοι θα συνεχίσουν να εθελοτυφλούν, πρόβλημά τους....

10 σχόλια:

Tyler Durden είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! καμιλα πηγή για περισσότερα;

lagarto είπε...

κι όμως αληθινό!!!
http://www.tvxs.gr/v4698 εδώ έχει και βιντεάκι.
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=985045

Ανορθόδοξος είπε...

Τι να πω; Για γέλια και για κλάματα!!

Καλώς σε βρήκα!

the monkeys είπε...

gnk h vlakeia exei ena orio...h vlakeia tous omws oxi!!eleos pia.

the monkeys είπε...

gnk h vlakeia exei ena orio...h vlakeia tous omws oxi!!eleos pia.

navarino-s είπε...

μπράβο ρε lagartaki !!! έχεις αυτή τη μαγκιά να αναδεινύεις θέματα που με το δικό τους τρόπο όχι μόνο μιλάνε...κάνουνε πάταγο για τον τρόπο αντίληψης και σκέψης κάοιων συνανθρώπων μας. Να είσαι καλά!

Saq είπε...

Δεν έχουν καθόλου ντροπή επάνω τους, να κυνηγάνε τους μαθητές; χούντα κανονικά.

lagarto είπε...

@ανορθόδοξος: χαίρομαι που επισκέφθηκες το blog μου:)

@monkey1:ασε πολλή βλακεία!ελπίζω να μην μας την μεταγγίσουνε τόση βλακεία!!!

@navarino: ευχαριστώ ναβαρίνο μου:)
χαιρομαι πολύ που σ'αρέσουν τα θέματα που αναρτώ.προσπαθώ όσο το δυνατόν να βρίσκω ειδήσεις που τις θάβουν γενικώς.τι να κάνουμε βλέπεις, μιλάει το δημοσιογραφικό μου ένστικτο!χαχα
οπότε ξέρω από τώρα ότι όταν θα γράφω σε εφημερίδες και θα κάνω ραδιόφωνο θα έχω έναν φαν!χαχα

@newton:μετά λένε ότι έχουμε δημοκρατία!υποκριτές και απορώ πώς μερικοί τους πιστεύουν!

Unknown είπε...

ep ti ginetai epestrepsa...perna apo to blog..

Moody είπε...

Ουπς...

Εγώ άφησα σχόλιο βρυσιές
και από κάτω


Με πολύ μίσος,,

v

Γμτ.Θα με καρφώσουν στο σχολείο!χΠ

Πλ καλή ανάρτηση!